Omron HEM 712c Bloeddrukmonitor

Omron HEM 712c Bloeddrukmonitor

Het meten van bloeddruk is niet alleen een alarm om het gezondheidsrisico te verhogen, maar ook voor de rijpende leeftijd, die frequente monitoring en zorg vereist. Er zijn verschillende apparaten beschikbaar in de markt om de bloeddruk te controleren; De uitdaging is om nauwkeurigheid en consistentie in de resultaten te behouden. Het vereist een geavanceerde technologie en voldoende ervaring om een ​​machine te ontwerpen die betrouwbare resultaten geeft. Omron HEM 712C met “Intelisense”, een technologie die zich aanpast volgens het gebruikersprofiel en geeft accurate resultaten. Omron, de oudste en meest ervaren speler in de markt, heeft voortdurend het ontwikkelen van nieuwe producten die niet alleen de markt revolutioneren maar ook toevoegen aan de waarde die Omron sinds jaren heeft geleverd.

Het meten van de bloeddruk is zeer makkelijk gemaakt met HEM 712C, de manchet is geschikt voor verschillende armgroottes van 9 “tot 13” en vervult automatisch de lucht eventueel via het koord dat van de monitor aan de manchet is bevestigd. U hoeft alleen de manchet om de arm te wikkelen, druk op start en het geeft u een paar seconden zeer nauwkeurige resultaten. Het is beoordeeld als # 2blooddrukmonitor in de VS. Het product is ontworpen op oscillometrische methode om bloeddruk te meten. Het product wordt geleverd met een A.C-adapter en 1 set van 4 AAA-batterijen. Het beeldscherm bevat een zeer helder en groot LCD-scherm, bedieningsknoppen voor geheugen, start en stop, datum / tijd, statusindicator voor een lage batterij en een speciale indicator voor onregelmatige warmtebeveiliging. Het gewicht is bijna 12 oz.

Basisvoorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen om nauwkeurige resultaten te krijgen, vereist dat iemand 30 minuten voor de meting controleert over gewoonten, niet roken, eten, oefenen. De manchet moet op de arm worden aangebracht, dan de doek op het lichaam, vermijd vooral strakke kleding. Het groene teken moet direct over de slagader komen die zichtbaar is op de arm. Leg de arm op de tafel recht en zet ook in een rechte positie terwijl u de druk meet, ook recht zitten en beweeg niet tijdens het proces.

Geef alstublieft uw beoordelingen en feedback op het product op onze website OTC Health, die andere consumenten helpt om het juiste product te kiezen voor hun behoeften. Wij geloven in het houden van feedback openlijk gedeeld voor kijkers en critici.

Geef een reactie