IE33 De beste oplossing voor diagnose op medisch gebied

IE33 De beste oplossing voor diagnose op medisch gebied

Verschillende medische apparatuur wordt dagelijks geavanceerd met de komst van verschillende technologische updates. Onder de andere apparatuur kunnen we ultrasound technologie beschouwen als een van de belangrijkste diagnostische apparaten in de medische industrie. Deze uitrusting geeft een duidelijk beeld van het inwendige deel van het lichaam en verschillende complicaties van het lichaam. Nu afhankelijk van de complicatie van de ziekte, wordt de Amerikaanse machine in het diagnosecentrum gebruikt. Wanneer u over de ziekte praat, moet u begrijpen welk deel van het lichaam moet worden gediagnosticeerd en dienovereenkomstig werkt de Amerikaanse machine. Het is effectief voor het opsporen van ziekten zoals hart- en vaatziekten, hart- en vaatziekten en ziekten die verband houden met eierstokken, bekkenbloem, baarmoeder enz. Het wordt gebruikt bij het opsporen van het geslacht van de baby op het moment van bevruchting. Elk type zwangerschap gerelateerd probleem kan worden gedetecteerd met behulp van ultrasound machine. Dit soort zwangerschap gerelateerde problemen of de toestand van de baby kan duidelijk worden gedetecteerd met behulp van deze apparatuur. Wanneer het verband houdt met de toestand van de moeder en van de baby, dan wordt dit proces genoemd als verloskundige ultrasonografie. Elk type kanker of testikel torsie kan ook worden gediagnosticeerd met behulp van ultrasound systeem.

Verschillende merknamen zijn sterk geassocieerd met dit soort systemen. Onder de menigte van andere namen blijkt dat Philips een van de meest innovatieve serviceproviders is. Er zijn verschillende versies van ultrasone machines, maar er zijn twee modellen die het meest populair zijn onder hen. IE33 en HD11XE zijn twee namen, die de markt al snel hebben gevangen. Deze twee modellen zijn zeer medisch ontworpen en klinisch geavanceerd.

IE33 xMATRIX is er om de medische diagnose te ondersteunen. Deze apparatuur is uitgerust met een X5-1 transducer en dit soort transducer zorgt voor een behoorlijk resultaat in de uitvoering van dit veld. Om het beste resultaat in 2D tot 3D beeldvorming te krijgen met één druk op, kunt u dit model vertrouwen. Aangezien dit model het proces met volledige nauwkeurigheid handhaaft. U kunt de heldere en hoge resolutie beelden met behulp van PureWave-kristaltechnologie vasthouden. Dit soort producten zorgt voor live 3D imaging in geval van cardiologie examen. Dit product levert live vol volume. En het laat je de beelden zien op het moment van aanschaf. HD11 XE is ook revolutionair als het digitale imaging systeem. Dit is een compact, betrouwbaar en ergonomisch pakket, dat de beste diensten biedt in particuliere en openbare ziekenhuizen.

Geef een reactie